Post by quimisceidicking on Mar 8, 2022 21:47:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wytrzymałość generatora ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, niestety SA nie są wliczone w nagrody itp. tylko w niektórych krajach. Dlatego nie otwieram strony FB..
UWIELBIAM TĘ GRĘ Z WARE URATUJĘ PIERWSZEGO LIL KITTIE. JEST JAK OPERA MYDŁA Z KOTKIEM. TO NIE ZŁAPA PIENIĄDZE, JEŚLI NIE POZWOLISZ NA TO. JEŚLI SKOŃCZYM SIĘ ŻYCIE, DAJĘ TYLKO FOTELIU ODPOCZYNKU. KOCHAM W JAKI SPOSÓB OGLĄDAĆ DODAJE 2 MONETY I DARMOWE ŻYCIE. TA GRA JEST TAKA FAJNA
Zakochałem się w tej grze wkrótce po jej uruchomieniu! Teraz gram kilka razy dziennie. Kocięta są TAK urocze i uwielbiam to, że mam wybór kolorów w pokojach. Nie mogę powiedzieć wystarczająco, jak kocham tę grę i bardzo polecam ją każdemu😁
więc geart, daję tę grę 4/10, ale wyglądam geart kaina Tak niesamowity 0/10, ale lubię psy i koty, motyle i biedronki, osła i mysz, hourse i jednorożca, i wszystko, co lubię, jest naprawdę słodkie
Żartujesz sobie? Deweloperzy wypróbujcie 909 lvl i opublikujcie to na youtube. Robicie niemożliwe etapy, marnujecie czas ludzi i myślicie, że robicie świetne gry… I proszę, nie traktujcie mnie protekcjonalnie, mówiąc, że niektóre etapy są trudne i możemy przez nie przejść, jeśli nie zrezygnujemy z bzdur…
Gra jest faj tylko szkoda, że nie można zmienić nazwę dla kota ale daje 5 gwiazdek polecam i w ni jest płatna
Fajne
To może być niesamowita gra, jest to gra polegająca na dopasowywaniu 3 z uroczymi kociakami i kolorową grafiką. Możesz udekorować różne pokoje za pomocą 3 elementów dekoracyjnych do wyboru. Problem polega na tym: DLACZEGO twórcy tak uroczej gry z uroczymi kociakami czują potrzebę posiadania kociąt, które piją wino i używają przekleństw!? Przepraszamy, ale nie powinna mieć oceny „E”, moje wnuki nie będą grać w tę grę. Szkoda, wydałbym pieniądze na tę grę.
ИГРА ПРОСТО СУПЕР МОГЛА БЫ ПОСТАВИТЬ 10 ЗВЁЗД :3
Brak języka polskiego
Wydaję sporo pieniędzy grając w tę grę, ale bardzo trudno jest wygrać niektóre poziomy, musisz albo wydać dużo pieniędzy, albo zagrać 20 30 razy, aby wygrać poziom. To urocze i zabawne. Kocham tą grę.
To było zabawne, kiedy zaczynałem, ale czasami czuję, że skacze za bardzo, zamiast pozwalać mi pracować nad jednym pokojem, dopóki nie będzie skończony. Staje się to frustrujące i czasami nużące. Czuję, że połowę czasu spędzam na czytaniu, zanim przystąpię do remontu pokoi. Dodatkowo gry muszą dać ci wskazówki, gdzie ukryte są niektóre rzeczy, które musisz zebrać. Nie jest jasne, gdzie się znajdują. Nawet Candy Crush daje ci wskazówki. Ta gra jest urocza, ale wymaga poprawy
😍👍.
Kitten Match Teka-teki hyr
Aktualizacja: prośba o aktualizację, ale nie jest dostępny przycisk aktualizacji Relaksująca, niezbyt trudna jak dotąd gra. Śliczne kotki przyjemna fabuła. Dokładnie to, czego szukałem. Miauczeć!
Przecudowna gra. Świetny. Piękne kotki też. Rewelka.
Aplikacja ma problemy i wsparcie nie pomaga. Tyle razy otwierałem i zamykałem tę aplikację, a nadal jest niedostępna. Zamierzam odinstalować i ponownie zainstalować grę, aby sprawdzić, czy to pomoże. Nie bierz tej gry, ma wiele problemów, mimo że jest to urocza gra. Jestem rozczarowany tym, jak wsparcie radzi sobie z tą usterką.
To okropna aplikacja !!! Po odinstalowaniu tej aplikacji mój telefon zaczął mieć problemy. Mój telefon ciągle się zawiesza! NIE DOTYKAJ TEJ APLIKACJI Z DZIESIĘCIU KIJKIEM !!! (Ta recenzja jest kontynuacją mojej pierwszej recenzji)
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arkade oko
Gra fajna ale w niektórych lewelach trzeba urzyć drogich bonusów Gram na codzień i jak narazie fajna gra!
Absolutnie niesamowita gra! Przeszedłem przez wszystkie moje chemioterapie!! Tak fajnie, wyzwanie! Fabuła jest wciągająca! Zachowam ten na zawsze ❤️ p.s. pokonać raka!!
Kocham tą grę! Przyjemnie jest znaleźć grę meczową, która jest absolutnie fantastyczna. Jednak moim problemem jest to, że naprawdę nie mogę przejść poziomu 50, proszę, stonuj komplikacje. Ponadto przycisk Kontynuuj dla 5 ruchów kosztuje zdecydowanie za dużo! Przynajmniej obniż cenę lub dodaj więcej ruchów. Ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest bardzo fajna w porównaniu do innych gier innych firm, oklaski dla wszystkich! 👏.
Uwielbiam fabułę, dlatego nie pozwoliłem, aby moja frustracja usunęła grę! Jestem naprawdę sfrustrowany, że ukończenie wielu poziomów zajmuje wiele razy. Grafika jest świetna, a wybór mebli jest zróżnicowany.
Bardzo ładne założenie. Dowiesz się, jak dbać o koty w irl, co jest dobre. Bez reklam. Świetna gra

Jeśli nie kupisz monet, nigdy nie wygrasz, może raz na błękitny księżyc. Jeśli zapłacisz 900 monet, otrzymasz 2 ruchy, a następnie chcą 1200 monet, dopóki nie kupisz więcej
Napraw problemy z połączeniem, nie mam żadnego problemu z moim połączeniem internetowym, ale kiedy próbuję wejść do pokoju kota, pojawia się problem ... zgłaszanie tego na facebooku i brak odpowiedzi ... co tam pracuje leniwy administrator ... .
Jest bardzo fajna i słodka A tam wszystko jest po angielsku i ja tego nie czytam bo nie znam się na angielskim i tylko wciskam dalej.🐱🐈🦋🐠🌻🍃🍂🍐🍬🎀.Jest mega.🐅🐱.
Kitten Match Puzzle fjya
Ta gra jest naprawdę dobra, gdy czujesz się okropnie z powodu uroczych kotków. Ale to źle, kiedy chcę teleportować się do innego miejsca, jak słodka kuchnia, mówi, aby obejrzeć i dodać: (a kupiłem paczkę, która może zawierać eve kitty, ale niestety, nie było to duże oszustwo, ponieważ nawet nie dostałem pieniędzy
Jest ok
Mam problemy z tą grą od maja 2021, mój internet jest bardzo stabilny, ale gra go nie rozpoznaje. Utknąłem w spa dla kotów od lipca 2021 roku. Gra nie pobiera ani nie otwiera salonu ani pokoi. PROSZĘ POMÓŻ!! KOCIĘTA GŁODUJĄ I SPRÓGNĄ !!
Fajna gra i była fajna do grania, ale nigdy nie podchodzisz wystarczająco blisko, aby nawet pomyśleć o wypłacie wygranych pieniędzy! Kolejne B.S. aplikacja
Urocza gierka
Fajna gra
To zabawne i urocze, ale sama liczba wyskakujących okienek jest śmieszna.
Kocham koty, ale chciałbym, żeby było ich więcej, moim zdaniem ta gra jest niesamowita!•3•