Post by itisorerex on Mar 14, 2022 22:33:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BUST-A-MOVE Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BUST-A-MOVE Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več točk hack ▞▞▞
▞▞▞ BUST-A-MOVE Journey 2022 version ▞▞▞
Igra je zelo dobra. Toda nezmožnost igranja igre brez povezave je velika napaka. Še posebej po plačilu igre. Brez povezave je velik problem. Tudi po plačilu igre morate kupiti več. Zato te igre ne morem priporočiti.
Kupil sem to igro in ti me prisiliš, da plačam za več ravni?? To ni prav, če plačam igro, bi moral dobiti vse ravni!
Ta igra še naprej briše svoje lastne shranjene podatke in jih ne morem dobiti nazaj. Tretjič ne začnem s prve stopnje.
Všeč mi je bilo. Potrebuje več. Kje je čarobni mehurček.
Zabavna igra, zelo zvesta občutku originalne igre. Če bi se dalo igrati brez povezave, bi bilo še bolje. Ali obstaja razlog, da ne more naložiti vseh podatkov naenkrat?
Omogočite igranje brez povezave (morda omogočite en velik prenos na kartico SD) in deljenje IAP-jev z družino, prav tako pospešite glasne čase!
goljufivi kup smeti. raje izdajo arkadno različico kot to stvar. dvomim, da bom plačeval dodatne ravni. ravni trte zanič. nivoji šefov so grozni.če me igra prisili, da vržem telefon, potem to ni zame. Da ne omenjam, kolikokrat poskušam zamenjati mehurčke in se namesto tega prižgejo. tudi, kaj se je zgodilo s tem, da je bila črta meta enake barve kot mehurček?
Igra je res dobra, vendar ima nekaj napak, zaradi katerih se igra zruši in se ne more vrniti na vaše shranjene, razen če znova namestite igro. Nekajkrat sem moral začeti znova, potem ko sem bil res daleč. Ne bom več igral, taka izguba časa in veliko truda
Nič ni zabavno, če dobiš dva mehurčka iste barve, ki te prisilita, da narediš skoraj nemogoč strel, kar potem povzroči izgubo, ker si odrezal mehurček smrti. Edini razlog, zakaj sem igral tako dolgo, je bil, ker sem plačal za to.
Nič takega, kot sem pričakoval. Ni vredno nakupa in tako ali tako vas bo zagnala izkušnja, podobna F2P. Preprosto Bust-A-Move v imenu. Oprosti. 😟
Čakanje na prenos med ravnmi je grozna uporabniška izkušnja
Na splošno dobra igra, vendar z ženo pred kratkim nisva mogla kupiti novih likov. Vsi poskusi nakupa povzročijo risanje predhodno prejetega znaka. Imamo manj kot četrtino zbirke likov, zato bi morala biti verjetnost, da nobeden od naju ne bo risal novih likov, zelo nizka. Skupaj smo opravili več kot 10 zaporednih žrebov, ne da bi prejeli nekaj novega!
Russian for Beginners: LinDuo HD Educational sxu
Je super, vendar se med daljšimi bitkami s šefi prisilno ustavi....popravite!
Trdno sem prepričan, da če kupim igro, je ne bi smelo biti pri nakupih aplikacij za osnovno igranje. Prav tako menim, da je smešno, da potrebujete internetno povezavo za igranje igre, ki je za vse namene brez povezave.
BUST-A-MOVE Journey თავსატეხი vaxk
Odlično delo na tem klasičnem Taitu. Nisem pričakoval, da bo to sploh izšlo na Androidu. Kar se tiče povratnih informacij, ali lahko popravite način ponovnega poskusa ravni, ko ste na tej ravni. Kadar koli izgubim katero koli raven ali želim poskusiti znova, medtem ko sem na sredini, se naložim nazaj na zemljevid in me pozove, da znova igram isto raven. Namesto da bi se vrnili na zemljevid, lahko preprosto ponastavite raven in jo znova naložite. Prav tako bi rad, če bi lahko to igro naredili združljivo z več napravami. Hvala za poslušanje in tako naprej!
Bitke za šefe in bonus ravni tečejo kot smeti in zaradi njih je bilo likom pretežko odkleniti. Na splošno je to zabavna igra, trenutno nisem prepričan, da je vredna svojega denarja. Upajmo, da bodo popravki
Zabavno, a časi nalaganja so noro dolgi. Tudi ko izgubiš raven, čakaš 10 UR, da ponovno igraš!?!? Ste nori!? Vrnjeno
Zabaven remiks klasične igre - tako srčkan!
Zasvojenost! Ne morem nehati igrati.
Če pritisnete izstopno stopnjo, se prikaže zemljevid ravni. Če pritisnete stopnjo ponovitve, vas popelje na zemljevid nivojev... ZAKAJ? Pričakoval bi, da bo "redo level" znova zagnal stopnjo na svojem owm, namesto da bi jo moral znova zagnati iz menija, kaj je smisel gumba za ponovitev, če naredi isto stvar kot gumb za izhod??? Prosim popravite to
PROSIM POSODOBITE!!!! PROSIM, PROSIM, PROSIM?! LEPO PROSIMO, POSODOBITE, DA BOMO LAHKO ZNOVA IGRALI. Obožujem BUBBLE BOBBLE
BUST-A-MOVE Journey Puzzle kmi
Zabaven mali zapravljavec časa brez mikro transakcij
Ni mi všeč, da moram zdaj kupiti ravni, potem ko ste igro že kupili, obstajajo popolnoma brezplačne igre z mehurčki, ki imajo na stotine stopenj, ki ne stanejo niti peni. To ni prav
Lepo bi bilo nehati prevzemati medijski predvajalnik, če imam izklopljen bgm. Rad bi lahko poslušal svojo glasbo med predvajanjem. Prav tako ni varnostne kopije podatkov? Zamenjal sem telefon in noben od mojih podatkov se ni prenesel! Kaj je to, 2012?

Dolgi časi nalaganja, pogoste pavze za nadaljevanje prenosa igre in stalna pojavna okna vadnic popolnoma uničijo potek igranja.
Odlična igra
Ne morem igrati brez povezave, veliko zaslonov za nalaganje, nakupi v aplikaciji. Samo želim igrati puzzle bobble 4 na svojem telefonu, zakaj to počneš, Taito.

BUST-A-MOVE Journey Puzzle kmi
Je pomanjkljivo, vendar je Bust-A-Move. Journey je ponovna izdaja otokov f2p BAM, pri čemer so stari stroški mikrotransakcij nadomestili kovance v igri, ki jih je mogoče enostavno dobiti. Dobili boste več kot 200 stopenj za ceno 5 $, z več paketi ravni, ki jih lahko kupite. Igranje je klasično dobro in kontrole omogočajo enostavno natančnost, vendar se nenehno povezuje brez razloga, občasno se zruši in izgubi zadnjo raven (ali bonus raven!), in dozirnik junakov se zdi pokvarjen, kar daje istega junaka znova in znova. C
Užival sem. Brez primerjave z izpadi. Vsekakor vredno 5 las za lutke. Pritožbe so le, da se ne odziva povsem na pero na moji note 4 in da se naloži nekaj časa.
Zelo všeč
Največja igra, ki jo je kdajkoli ustvaril smrtnik. Boljše od Minecrafta!
To ni premik, ki bi si ga kdo želel. Pravzaprav je slabše od freemium kopij. Deluje vse enake prevare kot oni.
To, da nisem igral na letalskem načinu, mi je pravkar ubilo igro.
zabavno je, vendar potrebuje wifi🙁
Jaz ljubim to igro. To igro sem igral na Faceboomu, preden so jo odstranili. Zdaj ga lahko igram kot v starih časih. Pogrešam to igro.
to sploh ne deluje, samo nalaga in nalaga
Odlična igra. Vsekakor si zasluži višjo oceno. Mora biti približno 4,5, ne 3,2.
Odlična igra! Spominja na Bust-a-Move za SNES. V njem uživam bolj kot v drugih strelcih z mehurčki. Vendar pa bi rad videl, da je dodana podpora za barvno slepe/pomanjkljive uporabnike. Imam rdeče-zeleno barvno slepoto. Znam razločiti barve dovolj, da se lahko igram in uživam v igri. Toda pogosto se mi zdi, da znova nalagam vžigalice, dokler ne dobim mešanice barv, ki jih lahko ločim (res težko ločim med rdečimi in zelenimi mehurčki, zato ponovno nalagam, dokler moja tekma ne dobi rdeče ali zelene, vendar ne obojega)
😊
igraj brez povezave prosim
Obožujem to igro.
Precej dobro je, a ko se težavnost povečuje, vam ne preostane drugega, kot da se zanesete na predmete in posebne sposobnosti likov, pridobljenih iz dragega sistema gacha, ki temelji na kovancih, če želite na vsaki stopnji pridobiti 3 zvezdice. Barve mehurčkov, ki jih uporabljate za strelivo, se zdijo povsem naključne, kar vas pogosto prisili, da izpustite svoj kombinirani bonus, ker je barva, ki jo potrebujete SAMO. NE BO. POJAVI! Precej oteževalno, ko je vaš uspeh na ravni pogosto posledica sreče ali goljufanja z dragimi predmeti.